gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Други Десерти»Пудинг»Шоколадов пудинг с чиа

Шоколадов пудинг с чиа

Станислава АрмяноваСтанислава Армянова
Иноватор
3722k6342k6
Шоколадов пудинг с чиа
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 4
03/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4
"Десерт за онези, които знаят как да се хранят вкусно и здравословно"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започва да се приготвя от предната вечер, като семената от чиа се накисват в млякото. Добавя се и медът и се разбърква докато се разтвори.

Слага се и какаото и се разбърква по-продължително, докато сместа поеме какаото. Слага се и ванилията. Така приготвената смес се оставя да престои за една нощ в хладилника.

На другия ден семената от чиа ще са набъбнали. Опитва се и ако е необходимо се подслажда още с мед (или стевия) и се добавя още какао.

Сервира се във висока стъклена чаша. В нея се редуват малини, шоколад с чиа, като най-отгоре се слагат малини и се декорира с печените бадеми.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: