Хрупкав карфиол на фурна

03/04/2017
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 232
  • Преглеждания за месеца174
  • Преглеждания за седмицата87
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме карфиола на пара да се вари, но предварително го накъсваме.

Така го държим 10-15 минути. Изчакваме леко да се охлади, посоляваме и овкусяваме с черен пипер. Разбиваме яйцата с малко сол и вода.

В купичка смесваме галетата и настъргания пармезан. Овалваме и подреждаме в тавичка, покрита с хартия за печене.

Върху всяка розичка карфиол поставяме малко парченце масло.

Печем карфиола на фурна в предварително загрята на 200 градуса фурна до порозовяване.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар