gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Панирани Сиренца»Панирано сирене в кори за баница

Панирано сирене в кори за баница

Паулина СтояноваПаулина Стоянова
Помощник Готвач
1811k6196312
Панирано сирене в кори за баница
Снимка: Паулина Стоянова
1 / 4
03/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
8
"Уникална комбинация от вкусове и аромати - перфектното предястие, което ви препоръчваме да поднесете с любимото си бяло вино"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме сиренето на средно големи парчета. Корите ги разрязваме на две парчета.

Слагаме парче сирене на кора и завиваме внимателно, за да не се скъса кората. Завиваме всички парчета.

Слагаме в тиган олио да се нагорещи. Разбиваме яйцата.

Топваме внимателно парчето сирене в яйцата и гледаме да не се разкъса, слагаме в олиото.

След като сме изпържили всички парчета, може да ги сложим на хартия, за да не се изцедят.

Сервираме като предястие със сладко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: