Пилешки бутчета в йенска тенджера с лук

Паулина СтояноваПаулина Стоянова
Помощник Готвач
182
7
12
2
03/04/2017
"Толкова вкусни и толкова лесни за приготвяне - хапвайте с удоволствие и студена бира!"
Приготвяне8 мин.
Готвене50 мин.
Общо58 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
19 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 480
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена19

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 4 бр. цели
  • лук - 3 глави
  • зелен лук - 2 стръка
  • сол - 1 с.л.
  • вода - 300 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме бутчетата и разделяме бедрото от долната част.

Обелваме и нарязваме двата вида лук.

Редим на дъното няколко бутчета, осоляваме ги, поръсваме с лук и отново бутчета, сол и лук.

Добавяме вода, затваряме капака и слагаме във студена фурна.

Печем 40-50 мин на 200 градуса.

Стават много ароматни, могат да бъдат гарнирани със салата или картофи.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар