gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Скумрия по кръчмарски

Скумрия по кръчмарски

04/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6
"Разкриваме ви една от най-строго пазените тайни на кръчмарите - как се прави скумрия с ароматна коричка"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме много добре скумрията. Отделяме филето и подсушаваме.

В тавичка намаслена нареждаме самото филе с кожата надолу.

Смесваме горчицата, бялото вино, оцета, магданоза, олиото, солта, черния пипер и дафиновия лист и изсипваме върху филето.

Отгоре поставяме резените от лимона и печем 20 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: