Телешко месо на тиган

Телешко месо на тиган1 / 2
09/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене45 мин.
Общо50 мин.
Порции1
"Крехко телешко за всички, които знаят какво искат от живота"

Необходими Продукти

  • телешко месо - 600 г
  • черен пипер - 3 - 4 бр.
  • сол - на вкус
  • чесън - 1 ч.л. на прах
  • кимион - 1/2 ч.л.
  • бахар - 2 - 3 зрънца
  • индийско орехче - 1/2 ч.л.
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Слагаме месото в тенджера под налагане за 10 мин. след завиране, като добавяме бахара, черния пипер .

2. Режем месото на късове с големина не повече от 3-4 см.

3. Загряваме олио в тиган и слагаме месото.

4. Запържваме го леко и когато е полуготово, добавяме солта, чесъна, кимиона и индийското орехче.

5. Пържим до готовност и сервираме.

Бон апетит!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: