Омлет-Бисквита

09/04/2017
Милена Александрова
отМилена АлександроваИноватор41214269
"Вкусна закуска или бърз десерт - изборът е ваш, а вкусните идеи от нас "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо523
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Жълтъците се разбиват със захарта в купа. Когато се сгъсти сместа добавяме млякото и по малко от брашното и ванилията.

Разбиваме белтъците на сняг и в тях сипваме другата смес, като бъркаме много внимателно, за да не спадне.

В тиган сгорещяваме маслото, изсипваме сместа и печем и от двете страни.

Изваждаме омлета в чиния, бързо го намазваме със сладко, сгъваме на две, поръсваме със захар и лимонов сок и веднага поднасямеподобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

marcheva14
marcheva14
15.05.2017 21:04
Добавих снимка към тази рецепта "Омлет-Бисквита" и ще споделя с вас кое ми направи впечатлени, кое според мен не е точно в рецептата. Хубаво е когато от някъде ,незнайно от къде се преписват рецепти първо да се прочете и да се прецени дали става или не става. Тази специално има нещо написано което ме изуми още при първи прочит и това е 50 г масло...???!?! 50 г масло е твърде много, тук чета кулинари които с 50 г масло правят баници и още малко добавят олио, и готово, а тук... ??? Това масло ври и тази палачинка не се пържи или пече както би трябвало да бъде , а тя ври в маслото и при това положение ще попитам как ще се обърне обратно да се изпече, защото това е крехка смес само от яйца и мъничко брашно и се чупи, тя няма спойка и гъвкавост.......... Аз я обърнах по някакъв си мой начин, не се изгорих, а беше твърде възможно да се залея с това огромно количество масло и нека този/тази която е преписала рецептата да я направи и да качи още по-хубава снимка. Освен това не мога да кажа, че това е моят десерт, не, в никакъв случай! Просто пържен омлет със сладко от вишни и за разкош метнах няколко кандирани череши.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв