Gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Гювечета»Лесни гювечета с домати, сирене и кашкавал

Лесни гювечета с домати, сирене и кашкавал

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4562k2k2k5
Лесни гювечета с домати, сирене и кашкавал
Снимка: Monika Ivanova
1 / 2
09/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
3 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
38 мин.
Порции
1
"Гладни ли сте? А защо не опитате тези ароматни вегетариански гювечета, които се приготвя за нула време"

Необходими Продукти

  • домати - 1 бр. голям
  • сирене - 200 г
  • кашкавал - 150 г
  • масло
  • риган
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Най-отдолу гювечето се маже с малко масло. Слагат се ред нарязан домат, ред сирене, ред кашкавал.

Поръсвате с малко риган и по желание подлютете, и продължавате по същия начин, докато продуктите свършат. Най-отгоре трябва да бъде кашкавалът, отново поръсен с подправки.

Пече се на 250 градуса за около 25-30 минути, след което се маха капака на гювечето и се допича още 2-3 минути, докато и кашкавалът придобие приятен загар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: