Свински ребра в плик

11/04/2017
Елица Александрова
отЕлица АлександроваПомощник Готвач37117
"Никой и нищо не застава на пътя на един лакомник, запътил се да си сипе допълнителна порция свински ребърца "
Приготвяне15 мин.
Готвене80 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 687
  • Преглеждания за месеца406
  • Преглеждания за седмицата51
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинските ребра на порции. Приготвяме марината от бирата, меда, горчицата, лимона, лука, чесъна, кетчупа и всички останали подправки. Бъркаме до еднородна смес. Мариноваме ребрата поне за една нощ в хладилник.

След това ги поставяме в плик за печене и в предварително загрята фурна на 200 -220 градуса. Печем около час.

След това махаме плика, изливаме част от водната смес и печем още около 15 минути като ги обръщаме на всеки 5 минути, за да хванат коричка.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар