Ябълков флан

Милена АлександроваМилена Александрова
Иноватор
4492k8402k1
Ябълков флан1 / 2
13/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
8
"Добре дошли в страната на ароматните десерти"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От посочените за тестото продукти се приготвя тесто и се поставя в кръгла тортена подложка.

Изпича се до полуготово състояние, а след това се намазва с половината от мармалада. Отгоре се нареждат ябълките, почистени и нарязани на филийки и се изпичат до омекване.

Сладкишът, докато е топъл, се залива с останалата част от мармалада, разреден с малко гореща вода, а като изстине, се нарязва на порции и се гарнира с разбитата с пудрата захар сметана.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: