Лелината яхния
Tetkina janija

Лелината яхния

МагдаленаМагдалена
Чирак
3718691192
Лелината яхния1 / 2
13/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
3
"Някои хора събират снимки, а ние събираме вкусни семейни рецепти и ги споделяме с всички вас"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското месо на кубчета и го слагаме в тенджера с вода (около два-три пръста над месото). Слагаме на котлона, докато месото почти се свари и след това почистваме, измиваме, нарязваме морковите и ги добавяме в тенджерата.

Режем и лука и добавяме и него. Белим картофите, измиваме, нарязваме на кубчета и добавяме и тях. Добавяме малко олио и когато всичко омекне, слагаме и граха.

Оставяме да поври малко и с нея и след това слагаме черен пипер, чубрица и сол на вкус. За да сгъстим всичко, разбиваме брашно в една купа с малко вода.

В купата добавяме и червен пипер. Разбъркваме добре да не е на грудки и с постоянно бъркане го изсипваме в тенджерата.

Оставяме за още няколко минути да поври и махаме от котлона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: