Триъгълни банички на тиган

Desislava MarinovaDesislava Marinova
Новак
2
36
7
18
14/04/2017
"Без да пускате фурната и без да чакате - ароматни банички за закуска, които се приготвят за нула време"
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции9 бр.
Сготви+1 точка
30 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо80 040
  • Преглеждания за месеца237
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена30

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделете корите по дължина на две.

Всяко парче се намазва с масло, слага се плънка от сиренето и яйцата и се загъва на триъгълник.

Пекат се на леко намаслен тиган на умерена температура от двете страни (аз намаслявам тигана само в началото, иначе стават много мазни).

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар