gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бишкотена Торта»Бишкотена торта с маскарпоне и ягоди

Бишкотена торта с маскарпоне и ягоди

Бишкотена торта с маскарпоне и ягоди
Снимка: Веселина Константинова
1 / 3
14/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Общо
25 мин.
Порции
12
"За сладки моменти с вкус на маскарпоне и сочни ягодки...А, да - и от нея се отслабва"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте сметаната на пухкав крем. Добавяйте лъжица по лъжица от маскарпонето към сметаната при непрекъснато бъркане до получаването на хомогенен крем.

Намажете дъното на формата с крем. Потопете бишкотите в хладко мляко и наредете един ред от 12 броя върху крема.

Намажете обилно бишкотите с крем. Поръсете с парченца ягоди.

Наредете втори ред бишкоти. Оформете тортата, като я намажите с крема.

Загладете и наредете филийки от ягоди.

Декорирайте страничните части на тортата с филиран шоколад.

Оставете тортата за няколко часа на хладно, преди да нарежете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
59
40
30
20
10
Дай твоята оценка: