Лек хайвер

Анелия ЦоневаАнелия Цонева
Готвач
923961492691
Лек хайвер
Снимка: Анелия Цонева
1 / 3
17/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2
"Не се чудете, не се майте, а направо слагайте виното в хладилника, защото е грехота да поднесете този хайвер просто така"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте зеленчуците и рибата възможно най-ситно, но в никакъв случай не пасирайте, защото вкусът се променя.

В подходящ съд разбъркайте първо изварата с киселото мляко, а после всички останали продукти, включително и подправките.

Добавете и лимонов сок, колкото ви харесва, но да не става кисело, лимоновият вкус трябва само да се загатва /аз добавих 1 1/2 с.л./.

Оставете в хладилника да престои най-малко половин час и поднесете охладен.

Може да гарнирате с резени лимон и стрък пресен копър. Много е добре се комбинира с пълнозърнест хляб.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: