Панирано свинско бон филе
Crumbed Pork Tenderloin
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Шницели»Панирано свинско бон филе

Панирано свинско бон филе

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k8k
Панирано свинско бон филе1 / 3
25/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
3
"Трудно ни е да решим каква ще бъде идеалната гарнитура за това панирано свински бон филе. Някакви идеи?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се реже на тънки филийки, леко се начуква, подправя се със сол, черен пипер, чесън на прах, соев сос. Престоява 24 часа в хладилника.

Панира се в брашно и яйца разбити с малко вода.

Сервира се с запържени в масло гъби и задушени със сметана, която се вари до сгъстяване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
54
41
32
20
10
Дай твоята оценка: