Агнешката дроб сарма на баба със заливка
Bakina jagnjeća sarmica sa džigericama i prelivom
gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Дроб Сарма»Агнешката дроб сарма на баба със заливка

Агнешката дроб сарма на баба със заливка

Потребител#184319Потребител#184319
Иноватор
32910004785212
Агнешката дроб сарма на баба със заливка
Снимка: Потребител#184319
1 / 2
18/04/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции9
"Ще ви разкрием тайната на вкусната агнешка дроб сарма и ще я приготвим, както я правеше баба - със заливка и с много мерак"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме агнешкия комплект в подсолена вода. Препоръчително е в тенджера под налягане.

Нарязваме лука, почистваме и измиваме ориза и запържваме.

В голяма тава объркваме дреболиите нарязани на ситно, запържените ориз и лук, подправките и доливаме с бульона от сварените дреболии.

Печем докато оризът се свари. Разбиваме яйцата с киселото мляко и содата. Заливаме и запичаме 15-тина минути. Сервираме по желание с кисело мляко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: