gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Брускети»Брускети със зехтин, чесън и чубрица

Брускети със зехтин, чесън и чубрица

Захра ХарираЗахра Харира
Новак
9501317
Брускети със зехтин, чесън и чубрица
Снимка: Захра Харира
1 / 3
01/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
"Домашно приготвени брускети, които буквално молят да бъдат изядени"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме франзелата на много тънки филийки, за да се получат по-хрупкави брускети.

В малка купичка слагаме зехтин, колкото е необходимо. Към него добавяме чубрицата и пресованите скилидки чесън.

Разбъркваме продуктите и с четка намазваме филийките. Редим брускетите в тава и ги слагаме във фурната. Печем отгоре до златист цвят.

Изваждаме ги и директно ги поръсваме с малко морска сол.

Брускетите със зехтин, чесън и чубрица са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: