Заешки дробчета по механджийски

10/05/2012
Барфи
отБарфиНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 624
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете бекона и сложете да се запържи в тиган на котлона, докато си пусне мазнината.

След това го извадете, добавете 1 с.л. олио и запържете предварително измитите и напълно подсушени едро нарязани заешки дробчета.

Запържете ги за няколко минути равномерно отвсякъде и ги извадете при бекона. Долейте в тигана останалото олио и за кратко се запържете нарязания на кръгчета лук.

Добавете нарязаните на кубчета домат и краставичка, червеният пипер, солта и чубрицата. Върнете бекона и дробчетата и долейте виното.

Задушете под капак за 5 минути. Сгответе заешките дробчета до готовност и ги поднесете веднага.подобни рецепти тук

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар