Панирана риба

Панирана риба

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k4k
Панирана риба1 / 2
27/04/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне65 мин.
Готвене10 мин.
Общо75 мин.
Порции1
"Само предлагаме, вие ще трябва да си го приготвите сами!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме добре рибата и около един час преди панирането я посоляваме.

В отделен съд се приготвя панировка от галетата, брашното и яйцето.

Рибата се потапя в брашното, после в яйцето, в галетата и пак в яйцето.

Пържи се в сгорещена мазнина.

Поднася се топла с подходяща гарнитура.

Рейтинг

5 7
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: