Пролетна яхния от бакла и зелен лук

magi yordanovamagi yordanova
Новак
9936422k
Пролетна яхния от бакла и зелен лук1 / 3
13/05/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4-5
"Усетете вкуса на пролетта с тази свежа и лесна за приготвяне яхния"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се почистват, измиват и нарязват. Задушават се с олиото и малко вода за кратко. Към тях се добавят почистената и измита бакла, доматения сок и подправките.

Наливат се 2-3 чаши вода и ястието се оставя да ври до готовност на баклата.

Накрая се сгъстява с размитото с малко вода брашно и се пускат джанките.

Рейтинг

5 8
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: