gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Яйца»Пастет»Домашен яйчен пастет

Домашен яйчен пастет

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1k16k3k13k20
Домашен яйчен пастет
Снимка: Мария Симова
1 / 3
09/05/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
"Такава вкусотия сме ви приготвили, че ще искате всеки ден с нея да закусвате"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Сварете яйцата рохкави, това става за три минути след завирането им.

Обелете ги и ги поставете в блендер заедно с другите продукти без солта и пасирайте сместа. Опитайте и ако е нужно тогава добавете сол на вкус.

С тази великолепна и здравословна смес, намажете вашите препечени филийки на закуска или просто намажете филийките и ги изпечете във фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: