Френски солен кекс

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k2k338k
Френски солен кекс1 / 2
19/05/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
"Соленият кекс е истинско изкушение, ако е приготвен както трябва. Затова ви избрахме тази рецепта"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата с олиото се разбиват много добре, до побеляване. Добавят се пресятото с бакпулвера брашно, разбърква се и се долива постепенно млякото.

След това идва ред на настърганото сирене, ситно накълцаните колбас, моркова на ситни кубчета, лук, магданоз и босилек, черен пипер и сол.

Кексовата смес се обърква много добре и се изсипва в намазнена и набрашнена леко форма. Отгоре се намазва с разбит жълтък.

Сложете френския солен кекс да се пече в загрята на 180 градуса фурна за около 40-50 минути.

Рейтинг

5 3
4 7
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: