gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Панирано Пиле»Печени панирани пилешки хапки

Печени панирани пилешки хапки

Паулина СтояноваПаулина Стоянова
Помощник Готвач
1811k6196312
Печени панирани пилешки хапки
Снимка: Паулина Стоянова
1 / 4
11/05/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2
"Хем панирани, хем печени - как да не си хапнем сладко, че и наздраве ще кажем"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостяваме бутчетата, ако не можете да правите тази манипулация, можете да си купите обезкостени без кожа.

Нарязвате ги на хапки, кожата не се ползва, ако ги обезкостявате вие.

Слагате ги в купичка и сипвате соевия сос, поръсвате с босилека и солта.

Добре разбъркайте и оставете в хладилник да поемат подправките за 2-3 часа или ги направете от предишната вечер.

Подготвяте си тавичка, в която ще ги печете, и я намажете с олио.

Разбивате яйцето в купичка, а в чиния объркайте галетата и брашното.

Всяка една хапка трябва да мине през яйцето и след това през галетата.

Нареждате ги в тавата и слагате да се пекат на 200 градуса за 20-30 мин, докато се зачервят.

Стават невероятно хрупкави. Можете да ги добавите към зелена салата или като основно със млечен сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
55
41
30
20
10
Дай твоята оценка: