Чесново масло

Чесново масло

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5011k
Чесново масло1 / 2
28/05/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне40 мин.
Общо40 мин.
"Малките неща са онези, които правят най-силно впечатление"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Скилидките чесън се пресоват много добре и се разбъркват със сол, черен пипер и лимонов сок.

Магданозът се скълцва възможно най-ситно.

Всичко това се добавя и разбърква към разтопеното и охладено масло, което още не е стегнало.

Обърканото масло се сипва в подходяща форма и се слага във фризера, докато се стегне.

Към така приготвеното масло може да добавите още чесън на вкус, магданоз или друга зелена подправка по ваш вкус.

Много е добро за поднасяне с печен картоф, различни зеленчукови и местни ястия. Може да намажете пилето с него преди да го опечете.

Рейтинг

5 5
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: