Рибна разядка
Riblje predjeloFish Spread

Рибна разядка

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
7807k2k5k8
Рибна разядка
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
25/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
3 мин.
Общо
23 мин.
Порции
6
"Тази разядка пие заплашително големи количества C₂H₅OH"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се изсипва рибата тон, като предварително е отцедена от соса в нея. Рецептата е с майонеза и затова е за предпочитане рибата да е в собствен сос, а не в олио.

Филето се намачква с вилица, за да се наситни. Зеленият лук се измива, почиства, нарязва и добавя към рибата. Яйцата се сваряват и след като изстинат, се режат на дребно.

Подготвените продукти се овкусяват със сол, черен пипер и пресни листа мащерка. Прибавя се майонезата, предварително смесена с една чаена лъжичка горчица. Всички съставки се разбъркват и разядката се поставя в хладилник, за да се охлади.

От тостерния хляб се изрязват кръгчета с помощта на чаша или резец. Кръгчетата се запичат леко.

Рибната разядка се поднася върху препечените хлебни кръгчета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
59
40
30
20
10
Дай твоята оценка: