Суфле Версай

АнонименАнонименГотвач759562
28/05/2017
"Представяме ви един от шедьоврите на Френската селска кухня - суфле Версай "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 922
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шунката, кашкавалът, гъбите и грахът се разбъркват и се добавят сол и черен пипер.

Заливат се със смес от две разбити яйца и прясно мляко.

Изсипват се в подходяща тавичка за печене. Отгоре се слагат малки парченца масло.

Пече се в силно загрята фурна.

Сервира се топло.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мисса
Мисса
14.02.2018 12:56
Колко време се пече?
0
0