Бисквитена торта Стевия

Христилияна ВасилеваХристилияна Василева
Мастър Шеф
3742k9631k8
Бисквитена торта Стевия
Снимка: Христилияна Василева
1 / 2
29/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции10
"Бисквитена торта, но не със захар, а със стевия - опитайте и няма да поискате да вкусите друга"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прясното мляко се слага на котлона да заври.

Нишестето и стевията се разтварят в малко вода. Разбърква се хубаво да се получи еднородна смес. Малко преди да заври прясното мляко, се прибавя разтвореното нишесте при непрекъснато бъркане. Кремът се бърка, докато се сгъсти. След това се сваля от котлона.

В тавичка се редят ред медени бисквити и отгоре се слага от нишестето. Това се повтаря до изчерпване на продуктите, като се завършва с крем.

Бисквитената торта се оставя за няколко часа.

След това отгоре се слага сладко от сини сливи. Хубаво е тортата да се остави за 10-12 часа, за да попият хубаво бисквитите.

Бисквитената торта Стевия е готова.

Рейтинг

5 8
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: