Пуешки хапки в сос

05/06/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90510322
"Сметаново изкушение с пуешки хапки, което препоръчваме да поднесете със свежа салата и да консумирате в приятна компания!"
  • Преглеждания общо26 900
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата62
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пуешкото месо на хапки. Загрейте масло с 2 с.л. зехтин и сложете пуешкото да се запържи равномерно заедно с цели скилидки чесън и малко мащерка.

След като хване лек загар, долейте 60 мл вино и изчакайте, докато се изпари и месото е готово.

Извадете го в чиния и в същия съд добавете останалото вино, горчицата, соевия сос и разбърквайки непрекъснато долейте сметаната. Разбъркайте соса за кратко и овкусете с подправките.

Върнете пуешките хапки в тенджерата и след няколко минути снемете от котлона. Поднесете пуешките хапки в сос с гарнитура от свежи зеленчуци.подобни рецепти тук

5 11
4 2
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар