Пържена балтийска цаца
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Риба»Пържена Риба»Пържена балтийска цаца

Пържена балтийска цаца

Пържена балтийска цаца
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 4
04/06/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
"По-голяма цаца - повече бира и все същият познат вкус"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Почистваме цацата, като премахваме главата и вътрешностите. Измиваме я.

В дълбока чиния поставяме брашното, червения пипер и солта. Разбъркваме добре.

Вземаме всяка една рибка, потапяме я в сместа от двете страни, изтръскваме добре и поставяме в тигана. Предварително сме загрели олиото.

Пържим и от двете страни до готовност.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: