Гулаш в бира
Gulaš sa pivom

Гулаш в бира

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1k16k3k13k20
Гулаш в бира
Снимка: Мария Симова
1 / 3
14/06/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
"За хубавите ястия трябва време и мерак, но чакането винаги си струва"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на полумесеци. Налейте малко олио на дъното на тенджера с незалепващо покритие, добавете лука и кимиона и разбъркайте, пържите докато леко покафенеят.

Добавете нарязаното на малки парчета месо и разбъркайте за около 3 минути.

Към тях прибавете доматеното пюре, пиперките нарязани на кубчета, ситно нарязания чесън, посолете и поръсете с черен пипер на вкус.

Залейте месото с бира, така че напълно да се покрие (около литър), и след като заври, намалете огъня на слаба степен и оставете така да къкри за около час и половина.

Пет минути преди да премахнете ястието от котлона добавете ситно нарязания магданоз.

Сервирайте топло!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: