Солена торта в консерва

24/06/2017
Мими А.
отМими А.Иноватор40414269
Приготвяне60 мин.
Готвене15 мин.
Общо75 мин.
Порции1
  • Преглеждания общо882
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Необходима ни е празна консервна кутия, от по-големите, а също така и прозрачно фолио, с което облицоваме кутията отвътре. Част от фолиото трябва да излиза отгоре, за да ни помогне после лесно да извадим тортата.

Приготвяме блата, като разбиваме яйцата и към тях добавяме 2 ч.л. от крема сиренето и натрошаваме кравето сирене. Разбъркваме добре и изсипваме в малка тавичка с незалепващо покритие. Печем до готовност и след това оставяме блата малко да изстине.

В купа сипваме останалото крема сирене и към него добавяме ситно нарязани: три от киселите краставички, двата вида маслини, пушеното пилешко филе. Разбъркваме много добре.

С помощта на консервната кутия изразяваме три кръга от изпечения и охладен блат. Първия кръг поставяме на дъното на консервата, отгоре сипваме дебел пласт от плънката и натискаме добре. Така редуваме и другите блатове, като завършваме с плънка. Отгоре украсяваме с кашкавал , филе и кисели краставички .

Прибираме в хладилник за 1 час да стегне. Сервираме с консервата - за по- голям ефект и след това издърпваме внимателно нагоре с помощта на фолиото.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар