Летни чушки

Биляна ВладоваБиляна Владова
Мастър Шеф
2061k3072k5
Летни чушки
Снимка: Биляна Владова
1 / 2
07/07/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
5
"Леко, лятно и вкусно!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките се почистват от семките и се разрязват на две половини, да се получат малки лодчици.

В купа се разбиват яйцата и към тях се добавят натрошено сирене, топено сирене и заквасената сметана.

Беконът се нарязва на много ситно и той се слага в купата. Кашкавалът се настъргва и половината количество се слага в купата. Всичко се разбърква хубаво.

С тази смес се напълват лодчиците. В тиган се загрява олио и всяка чушка се пържи около минута и половина.

След това се подреждат в тава и се поръсват с остатъка от кашкавала. Запичат се до готовност.

Когато са готови по желание се поръсват с червен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: