Свински хапки с пресни картофки

ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру204184774915
"Просто сложете всичко в тавата, овкусете с подправки и след малко ще имате ето тази фантазия от вкус и цвят "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
  • Преглеждания общо4 610
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на едри хапки, лукът се обелва заедно с картофите и също се нарязва. В тенджерка се загрява олио и запържваме месото, докато побелее, овкусено със сол, къри и черен пипер.

Изважда се в чиния и в същото олио се запържва нарязан лук, след 2 минути добавяме и едро нарязани картофи. Разбърква се и оставяме за кратко на умерен огън.

Прибавям доматено пюре и червен пипер, разбърква се, налива се вода малко под продуктите и връщаме месото в тенджерата. Поръсваме с подправките и след 5 минути се прехвърля в широка тава.

Печем в загрята фурна 200 градуса за 35-40 минути до зачервяване на месото.

Да ви е вкусно!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар