Лешниково песто

Sevdalina IrikovaSevdalina IrikovaМастър Шеф76623410121
12/07/2017
"Песто, но в невероятен вегетариански вариант с лешници - заслужава си да го опитате още днес "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо609
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лешниковите ядки накисвам от вечерта във вода, която сменям 2-3 пъти, особено през лятото.

Копъра и чесъна почиствам, измивам и пускам в блендера. Към тях добавям солта, лешниковите ядки, а накрая зехтина и олиото.

С полученото песто заливам тиквички, прибавяйки кисело мляко, гриловани зеленчуци, салати, към които добавям лимонов сок, горчица и мед.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар