Заешко варено
Rabbit Stew with Green Beans

Заешко варено

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3120k
Заешко варено1 / 2
03/07/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене70 мин.
Общо95 мин.
Порции4-5
"Вкусно заешко варено за ценителите на добрата храна!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заешкото месо сварете в тенджера под налягане за около 40 минути.

Загрейте мазнината и запържете за кратко нарязаните моркови, лук и чесън, след което долейте от бульона на заешкото, колкото да ги покрие зеленчуците. Оставете да се задушава за около 5 минути.

След това долейте още малко бульон и добавете обелените картофи - цели или на половинки. Щом поврат 10-ина минути, добавете зеления боб, доматите (обелени, почистени от семето и нарязани на кубчета), нарязаните чушки. Овкусете с всички подправки и добавете заешкото, нарязано на по-едри парчета.

Оставете да поври и при желание може да сгъстите бульона с 1 с.л. брашно, размито в малко студена вода. Оставете заешкото задушено да поври още 15 минути на тих огън. Най-накрая разбъркайте със скълцан копър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 7
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: