Чесън в оцет
Garlic Vinegar

Чесън в оцет

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k8k
Чесън в оцет1 / 2
19/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
45 мин.
Порции
5-6 буркана
"Знаете как е - традицията повелява да се яде чесън - за здраве и за да държите надалеч недоброжелатели!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С кипяща вода попарваме младия чесън, като внимаваме да не омекне.

Изцежда се, нарежда се в буркани и се залива с оцет и сол на вкус.

Бурканите се затварят и се държат на хладно място.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: