Пълнени чушки с извара и кашкавал
gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Пълнени Чушки»Пълнени чушки с извара и кашкавал

Пълнени чушки с извара и кашкавал

Пълнени чушки с извара и кашкавал
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 2
08/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
"Можем да похапнем огромно количество от тези чушки, защото са неустоими"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Червените чушки печем на скара, обелени се оставят да се отцеди сокът.

В купа се смесва извара, натрошено сирене, яйцето, настърган кашкавал, нарязан пресен магданоз, малко сол, черен пипер и пресована скилидка чесън. Сместа се разбърква да се смесят продуктите добре.

На всяка чушка се прави страничен разрез, внимателно се почистват семената, като дръжката се запазва и с лъжичка се пълни с изварена смес. В чиния сипваме брашното.

Чушките се овалват в брашно и пържим в загрято олио от двете страни на умерен огън.

Извадете върху салфетка да попие мазнината. Поднесете пълнените чушки с листенца магданоз и салата.

Пълнените чушки с извара и кашкавал са много вкусни.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: