Пълнени чушки с извара и кашкавал
Paprike punjene sitnim sirom i kačkavaljem
gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Пълнени Чушки»Пълнени чушки с извара и кашкавал

Пълнени чушки с извара и кашкавал

Пълнени чушки с извара и кашкавал
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 2
08/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"Можем да похапнем огромно количество от тези чушки, защото са неустоими"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Червените чушки печем на скара, обелени се оставят да се отцеди сокът.

В купа се смесва извара, натрошено сирене, яйцето, настърган кашкавал, нарязан пресен магданоз, малко сол, черен пипер и пресована скилидка чесън. Сместа се разбърква да се смесят продуктите добре.

На всяка чушка се прави страничен разрез, внимателно се почистват семената, като дръжката се запазва и с лъжичка се пълни с изварена смес. В чиния сипваме брашното.

Чушките се овалват в брашно и пържим в загрято олио от двете страни на умерен огън.

Извадете върху салфетка да попие мазнината. Поднесете пълнените чушки с листенца магданоз и салата.

Пълнените чушки с извара и кашкавал са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: