gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в Хлебопекарна»Памук хляб в хлебопекарна

Памук хляб в хлебопекарна

Станислава АрмяноваСтанислава Армянова
Иноватор
3712k6261k5
Памук хляб в хлебопекарна
Снимка: Станислава Армянова
1 / 8
09/08/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
185 мин.
Порции
6
"И на ръка става, но с помощта на хлебопекарната е по-лесно, а резултатът е гарантиран"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В кошницата на хлебопекарната се слагат затоплените мляко и вода.

Към тях се добавят в следната последователност: олио, сол, брашно, захар и мая.

Нагласява се за светла кора на програма за бял хляб и се пуска.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
59
40
30
20
10
Дай твоята оценка: