Фалшиво сирене
Fake Feta Cheese
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Фалшиво сирене

Фалшиво сирене

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5017k
Фалшиво сирене1 / 4
20/07/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
180 мин.
Готвене
2 мин.
Общо
182 мин.
"Открихме най-вкусното мезе за домашно вино, сега нямаме търпение да го опитаме"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Желатинът се разтваря във вода според указанията на опаковката и се оставя да набъбне. След това се разтопява в съд на котлона. Оставя се да изстине.

В купа се смесват изварата, киселото мляко, прясното мляко, лимоновият сок с малко сол и се разбиват продължително, докато се получи гладка смес.

Към нея се разбива и желатинът и сместа се изсипва в подходящ съд-калъп. Слага се да се стегне добре за няколко часа в хладилник.

Готовото фалшиво сирене се обръща в чиния преди поднасяне. Реже се на по-големи кубчета. Поръсва се с подправки на вкус и обилно се полива със студено пресован зехтин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
55
44
33
20
10
Дай твоята оценка: