Фокача с риган

Borislava Dimitrova
отBorislava DimitrovaПомощник Готвач14212351
"Ех, тези фокачи Италианците определено знаят как да готвят, а ние няма да се уморим да черпим идеи и опит"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
  • Преглеждания общо331
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във водата разтваряме маята. Добавяме сол и захар, зехтин и 2 ч.ч. брашно. Оставяме да втаса 10 минути.

След това отново бъркаме и добавяме останалото брашно.

Оформяме на кръг и поръсваме с риган обилно.

Съвсем леко поръсваме с зехтин отгоре и печем.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар