gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Питки»Питка, месена в хлебопекарна

Питка, месена в хлебопекарна

Питка, месена в хлебопекарна
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
16/11/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
180 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
220 мин.
Порции
10
"Хлебопекарната върши всичко, а след това сладко сладко си похапвате от тази супер питка Не звучи ли страхотно?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

В контейнера слагам всички течни подправки, солта и захарта.

Отгоре изсипвам брашното и най-отгоре маята.

Пускам на програма тесто за 1.5 ч.

Готовото тесто вадя, оформям и оставам отново да втаса.

Питката се пече на 170-180 градуса до златиста коричка.

Питката, месена в хлебопекарна е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: