Млечно-чеснов пастет
Dairy Garlic Paste
gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Пастет»Млечно-чеснов пастет

Млечно-чеснов пастет

EfrosiaEfrosia
Джедай
9685k1118k
Млечно-чеснов пастет1 / 2
20/07/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
"Всеки може да приготви този вкусен млечно-чеснов пастет при това за минути"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете скилидките чесън. Сложете ги в купа, където сте сипали изварата, майонезата и натрошеното сирене Дунавия.

Започнете да пасирате сместа, докато се получи гладка смес.

Добавете зехтина, малко сол и червен пипер на вкус и отново добре объркайте.

Така приготвения чеснов пастет сложете за 30 минути в хладилника, за да стегне.

Този млечно-чеснов пастет е подходящ за сандвичи, салата и гарниране на меса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 8
4 7
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: