Златисто Пене с козе сирене

24/09/2017
Мими А.
отМими А.Иноватор40414269
"По аромата ще го познаете, заради вкуса ще го обикнете "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции3
  • Преглеждания общо167
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шафрана стриваме в купа. Загряваме виното и с него заливаме шафрана. Оставяме настрана да кисне.

Сваряваме макароните и ги отцеждаме.

В тиган загряване зехтина и запържваме в него резенето за около 5 минути.

Добавяме чесъна и пържим още 1 минута. Добавяме козето сирене и виното с шафран.

Сипваме солта и черния пипер и загряваме сместа на умерен огън, като от време на време разбъркваме. Когато сиренето се разтопи, сваляме от котлона.

Сипваме макароните в тигана и разбъркваме хубаво. Сервираме веднага готовите макарони, поръсени с малко сушен босилек.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар