Веган милинки

Рая АндоноваРая Андонова
Мастър Шеф
6663k1k4k10
Веган милинки
Снимка: Рая Андонова
1 / 2
26/09/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
10
"Милинки с тофу - една по-различна закуска за смелите експериментатори в кухнята"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тавичката се намазнява хубаво със зехтин.

От тестото се взима парче, слага се в него тофу и се прави на топче, да не излиза тофуто. Така се прави с цялото тесто и милинките се подреждат в тавичката.

Отгоре се намазват съвсем леко с млякото, а след това по-обилно със зехтин. Поръсва се щедро с галета. Поръсва се с още натрошено тофу и ако може, се слага и между милинките.

Слага да се пече на около 160 градуса първо на долен реотан, само да се издигнат, а след това се включва и горният.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: