gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Зимна чеснова разядка

Зимна чеснова разядка

Зимна чеснова разядка
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 2
01/10/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
"Верен съюзник в борбата с вирусите! Пригответе тази вкусна чеснова разядка и хапвайте за здраве!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварява се яйцето в подсолена вода, измива се със студена. Така по-лесно се обелва. С ренде се настъргва в купа.

Прибавяме настърган кашкавал, натрошено сирене, пресовани скилидки чесън. Подправките се измиват, нарязват се на ситно и добавяме в купата, заедно с кърито и черния пипер.

Накрая добавяме киселото мляко и всичко се разбърква добре. Опитваме на вкус, ако е нужно, се добавя щипка хималайска сол.

Сервираме чесновата разядка, гарнирана с маслини, червена чушка и чаша червено вино.

Разкошна разядка за профилактика срещу настинка и грип. Бъдете здрави!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: