Пълнени пилешки гърди с винен сос
Punjene pileće grudi sa vinskim sosom
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Руладини»Пълнени пилешки гърди с винен сос

Пълнени пилешки гърди с винен сос

Кулинарна мрежаКулинарна мрежа
Джедай
7135k2k3k
Пълнени пилешки гърди с винен сос
Снимка: Кулинарна мрежа
1 / 2
01/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
"Сочни и ароматни - това е нашето предложение за приготвяне на перфектните пълнени пилешки гърди"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте на тънко пилешките гърди и ги овкусете със сол и черен пипер на вкус.

Сложете върху тях нарязаната на слайсове шунка, кисели краставички и тънко нарязан кашкавал.

Навийте на стегнато руло и при нужда фиксирайте с клечки за зъби и запечатайте за кратко в тиган с незалепващо покритие.

Сложете в подходяща тава, налейте бялото вино, малко вода и олио и запечете на 180 градуса до почервеняване.

Сервирайте руладините с картофено пюре.

Източник: Ясен Стайков от Кулинарна мрежа

Пълнените пилешки гърди с винен сос са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: