Хрупкави сиренки със златиста коричка

09/10/2017
Кулинарна мрежа
отКулинарна мрежаДжедай71751
"Всички пощуряха по тези сиренки и с право - уникално вкусни са "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
19 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо41 144
  • Преглеждания за месеца1248
  • Преглеждания за седмицата402
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена19

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сиренките се приготвят изключително лесно. Содата се гаси в киселото мляко, след което всички продукти се разбъркват в подходящ съд.

С помощта на лъжица се гребва по малко от сместа и се слага в предварително намазнена тава с незалепващо покритие.

За отлични резултати печете в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност. Ужасно вкусни са и топли, и студени.

Да ви е сладко!

Източник: Оля Колаклийска от Кулинарна мрежаподобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ваня_5
Ваня_5
09.11.2018 20:35
Изпълних точно рецептата!Прекрасни са! Моето допълнение беше намазване с жълтък.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв