gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Свинска Супа»Куркудена чорба по автентична рецепта

Куркудена чорба по автентична рецепта

Кулинарна мрежаКулинарна мрежа
Джедай
7406k2k4k
Куркудена чорба по автентична рецепта
Снимка: Кулинарна мрежа
1 / 4ВИДЕО
12/10/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Ето как се прави прословутата Куркудена чорба, за която всички говорят И да ви е сладко"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на хапки и го запържете от всички страни в загрята мазнина. Добавете ситно нарязания праз, а когато празът омекне, овкусете с чубрица и черен пипер.

Налейте малко топла водичка, колкото да покрие продуктите, и задушавайте до готовност на месото.

Когато месцето е готово, налейте зелевата чорба и добавете фидето. Омекне ли фидето, застройте супата с 2 с.л. препечено брашно, размито в малко вода. Овкусете с естрагон и поднесете. Да ви е вкусно.

Източник: Рени Дочева от Кулинарна мрежа

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: