gotvach.bg»Рецепти»Супи»Крем Супи»Тиквена Супа»Крем супа с тиква, картофи и моркови

Крем супа с тиква, картофи и моркови

Крем супа с тиква, картофи и моркови
Снимка: Пламена Иванова Екимова
1 / 2
18/10/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
90 мин.
Порции
8
"Плътна, ароматна, разкошна, вкусна - кой не би искал на трапезата си една такава супичка"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера с около 2/3 вода се поставят обелените и нарязани на едро продукти: тиква, картофи, моркови, броколи и лук.

Котлонът първоначално се включва на най-силна степен докато загрее тенджерата и след около 10 минути се намалява на трета-четвърта степен.

Така се вари под капак един час без да се отваря, за да може супата да запази ароматите на всички продукти.

След това към супата се добавят: връзка копър, сол и джинджифил на вкус, натрошено сирене и краве масло.

Кремсупата се пасира и се оставя за около 10 минути на котлона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: