Сиропиран какаов сладкиш

Сиропиран какаов сладкиш

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k2k337k
Сиропиран какаов сладкиш1 / 2
19/08/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции10-12 парчета
"Мислите, че можете да му устоите? Помислете пак!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта. Добавете олиото, разтворената сода в киселото мляко, брашното, какаото и накрая орехите и канелата.

Сипете кексовата смес в тава с хартия за печене. Сложете го да се изпече до суха клечка на 180 градуса загряна фурна.

Готовият сладкиш се оставя да се охлади напълно. За глазурата сметаната се загрява и в нея се разбъркват натрошения шоколад, маслото и какаото.

Бъркайте глазурата, докато леко се охлади и залейте сладкиша с нея. Оставете в хладилник за няколко часа.

Поднесете шоколадовия сладкиш, нарязан на парчета. Всяко парче сиропирайте с 2-3 с.л. сок от ягодов компот и гарнирайте с ягодки.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: